Ponekad nam vijesti o nadolazećim igrama dolaze na “kapaljku”, međutim to očigledno nije slučaj s igrom Cyberpunk 2077!
Svakih par dana donosimo vam nove informacije o igri razvojnog studija CD Projekt Red, poput količine nasilja ili iznenađujuće platforme s koje dolazi najveći broj prednarudžbi.

CD Projekt Redov UI koordinator Alvin Liu je u ekskluzivnom intervjuu za portal Wccftech otkrio par informacija oko dostupnih razina težina.
Tako će svim početnicima u svijetu pucačina na raspolaganju biti opcija putem koje će ih igra dodatno usmjeravati i voditi, a pomoći će im i oružja s poboljšanom preciznošću.

S obzirom da je već službeno objavljeno kako ćemo igru zaigrati isključivo u prvom licu, CD Projekt Red je mislio i na igrače koji su navikli na igre iz trećeg lica. Njima će u pomoć priskočiti “field of view” opcija kako bi što više udaljili kameru i barem približno doživjeli iskustvo igranja u trećem licu.

Naravno, neće biti zapostavljeni ni hardcore igrači željni potpuno novog i drugačijeg iskustva. Njima će, pak, biti omogućeno potpuno uklanjanje UI-a (korisničkog sučelja), a samim time, nestat će im sve bitne točke i lokacije na mapi. Također, kako bi iskustvo bilo potpuno, svim neprijateljima će biti uklonjen level težine.

Cyberpunk 2077 izlazi 16. travnja 2020. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Dakle, do izlaska nas dijele točno 272 dana!