Kao što smo pisali prije dva dana, danas (srijeda 1. srpnja) u 19h trebali smo dobiti prvi službeni reveal trailer za Crysis Remastered. No sami trailer na internet je procurio već jučer. Da stvar bude još gora, zbog brojnih negativnih reakcija fanova prouzrokovanih vizualno neatraktivnim izgleda remastera, službeno prikazivanje trailera, kao i sama igra, odgođeni su do daljnjega.

O odgodi izlaska igre i odgodi službenog prikazivanja trailera putem twittera se oglasio studio Crytek, objasnivši da im je jasno kako publika zahtijeva proizvod izrazito visoke kvalitete, a Crysis Remastered u svojem trenutnom stanju to sada nije. Naravno, svima koji iole prate gaming industriju, bit će jasno da je Crysis igra koja je svojevremeno prilikom izlaska (ali i godinama kasnije) slovila kao jedna od najzahtjevnijih i grafički najimpresivnijih igara ikada.

Upravo zato, studio se referirao na sve negativne komentare fanova koji su pogledali procureni trailer za Crysis Remastered i obećao da će si uzeti dodatnog vremena kako bi igru ispolirali do maksimuma i isporučili proizvod izrazito visoke kvalitete kakvu fanovi i očekuju.

Prema procurenome traileru, Crysis Remastered trebao je izaći na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch već 23. srpnja. Koji će biti novi datum izlaska, u ovom trenutku nije poznato. Također, od danas su trebale krenuti i prednarudžbe na svim platformama, ali su zbog odgode igre također odgođene na nedefinirani datum. Doduše, “greškom” su krenule samo na Nintendo Switchu te će, kažu iz Cryteka, na Nintendo eShopu i ostati otvorene (klikom na ovaj link igru za Switch možete prednaručiti za 30 dolara). 

Ukoliko, pak, želite pogledati procureni najavni trailer, možete to učiniti u nastavku teksta, dok trailer još uvijek nije uklonjen.