Početkom prošlog mjeseca je Bandai Namco objavio datum izlaska za Code Vein, novi RPG koji ima borbu koja podsjeća na Dark Souls i tematiku vampira. Izgleda kako su se preračunali, jer su nešto više od mjesec dana od te objave odlučili odgoditi izlazak igre na iduću godinu.

“Igrači su nam do sada dali ogromnu količinu pozitivnih povratnih informacija vezanih uz verzije Code Veina koje su još uvijek u razvoju. U želji da nadmašimo već visoka očekivanja naših fanova odlučili smo odgoditi izlazak igre kako bi je dodatno razradili. Ovo je, naravno, veoma teška odluka, ali se nadamo da će se fanovi složiti s nama kako su dobili najbolju verziju kada ova konačna stigne. To također znači da nećemo prikazati Code Vein na Gamescomu, budući da će tim punom parom raditi na igri, ali ćemo nove detalje objaviti uskoro”, rekao je potpredsjenik marketinga Herve Hoerdt.

Code Vein je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a po novome ćemo moći vidjeti što je razvojni tim pripremio u zasad neodređenom periodu 2019. godine. Sve što je tim objavio do sada nalazi se na službenim stranicama, a ispod teksta možete pogledati borbu s jednim bossem. Ako se želite upoznati s nekim likovima s kojima ćete se družiti, pisali smo o njima.