Bandai Namco je u travnju prošle godine najavio novi RPG imena Code Vein. Nakon što su prikazali prvi trailer, mnogi su igru prozvali “anime Dark Souls”, ali bi igra trebala biti mnogo više od toga. Radnja se odvija u post-apokaliptičnom distopijskom svijetu i ima vampirsku tematiku, pa tako likovi kojima upravljate imaju nadnaravne sposobnosti i koriste krv kako bi postali jači.

Do sada smo dobili tri trailera i nešto informacija, a danas je izdavač odlučio s igračima podijeliti još jedan trailer i, konačno, datum izlaska. Ako ne dođe do nikakvih odgoda, igru bismo trebali zaigrati 28. rujna na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Uz objavu datuma izlaska, Bandai Namco je otvorio i predbilježbe za konzolaške verzije, pa oni koji odrade taj dio će dobiti tri oružja iz drugog poznatog serijala God Eater, poseban item zvan Venous Claw, kozmetičke dodatke Accessory Set i Harbinger koji će vlasnicima dati posebne moći. Spomenuti trailer možete pogledati ispod teksta, dok ćete više detalja o tom razrušenom svijetu pronaći na službenim stranicama.