Posljednja ekspanzija za Witchera 3, Blood and Wine, izlazi krajem ovog mjeseca – točnije 31. svibnja za PC, Xbox One i PlayStation 4. Ona će ujedno biti i posljednje proširenje za ovu igru te vrlo vjerojatno posljednja avantura u kojoj ćemo pratiti glavnog junaka dosadašnje trilogije, Bijelog vuka Geralta.

Kako bi nam olakšali čekanje, CD Projektovci odlučili su sniziti cijene svih igara u serijalu na svojem servisu GoG-u koji jedini nudi igre bez DRM zaštite. Prve dvije igre u serijalu, The Witcher i The Witcher 2: Assassins of Kings, kao i board game The Witcher Adventure Game sniženi su 85 posto, dok je najnovijoj određen popust od 50 posto. Cijene obje ekspanzije snižene su za 10 posto, do ćete za cijelu igru uz Expansion Pass platiti 30 posto manje ili u eurima 43,39.

Ponudu i kupovinu ako se na nju odlučite možete napraviti na GoG-ovim stranicama, a ako niste sigurni želite li trošiti odmah novce imate vremena do 1. lipnja do kada ponuda traje. Za više informacija o cijelom serijalu zaputite se ovdje.

witcher dlc 3