Prošlo je više od mjesec dana otkad je Fear the Wolves, Early Access battle royale igra, dobila svoju posljednju nadogradnju. Razvojni tim Vostok Games to je vrijeme iskoristio za razvoj četvrte i najveće nadogradnje koja je do sada igra dobila. Naziva Treasure Map Update ova nadogradnja unosi brojne promjene među kojima su i novo oružje i dorađeni sustavi koji su već bili u igri.

Tim kaže da nakon ove zakrpe vrijede nova pravila i mehanizmi za skupljanje loota kako bi igrači otkrivali nove elemente mape, rasporedili su Secret Stashes po ruševinama koji će, onima koji ih nađu, dati veću prednost, a možete ih otvoriti jedino ako pronađete mapu koja krije njihove lokacije. U neke od zgrada sada je moguće ući jedino ako sa sobom nosite sjekiru kojom možete raskomadati daske koje vam brane ulaz, dok vas unutra čeka snajper DMR SOK-94.

Od drugih promjena spominju se dorađen AI za vukove koji se sada ponašaju drugačije i drugačije su balansirani, zbog čega su postali mnogo opasniji i pružaju mnogo veći PvE izazov. Uz njih, balansirana su i oružja, osjećaj pucanja trebao bi biti drugačiji i ako se uspijete popeti na krov možete pokušati pobjeći helikopterom. Veće promjene prate i one manje – quality of life, ispravci bugova, dorađeni tutorial, novi zvukovi.

Fear the Wolves dostupan je putem Early Accessa na Steamu od kraja kolovoza za PC, pa ako želite, možete na Valveovom servisu kupiti igru. Cijeli popis promjena možete proučiti ovdje, dok ćete sve ostale informacije o ovom battle royale iskustvu koje je inspiraciju pronašlo u serijalu S.T.A.L.K.E.R. pronaći na službenim stranicama.