PC igrači su nedavno po prvi put na svojoj omiljenoj platformi dobili priliku zaigrati neku Atlusovu igru. SEGA je bila zaslužna za izdavanje igre poznate kao Catherine Classic, koja je malo dorađena u odnosu na original koji je izašao 2011. godine, a uz to već neko vrijeme znamo da nas čeka punokrvno reizdanje u obliku Catherine: Full Body.

Budući da priča prati odnos Vincenta i dvije djevojke, odnosno tri u reizdanju, ne čudi nas što je izdavač pripremio trailer i nove informacije na Valentinovo. Nova verzija igre imat će poboljšana izgled i gameplay, novu glazbu, dorađen multiplayer, novog lika, više od 500 zagonetki (original je imao upola manje) i dodatan mod za one koji žele izazove, kao i za one koji ih ne žele – Safety mod preskače sve zagonetke i daje vam mogućnost da pratite samo priču.

Glumci koji su svoje glasove posudili likovima u originalu se vraćaju: Troy Baker je Vincent, Laura Bailey je Catherine, Michelle Ruff je Katherine, dok će novu djevojku Rin glumiti Brianna Knickerbocker. Ako želite igru pratiti na japanskom s titlovima imat ćete i tu opciju.

Što se tiče verzija koje će se prodavati, Catherine: Full Body dolazi u tri oblika: standardno digitalno izdanje koje uključuje samo igru, Launch Edition koji za 60 američkih dolara uz igru donosi metalnu kutijicu s tri djevojke iz igre i Heart’s Desire Premium Edition koja uz sve spomenuto za 80 američkih dolara uključuje plišanu ovčicu, fizičku kopiju soundtracka i Art Book. Sve verzije ćete moći nabaviti 3. rujna ove godine za PlayStation 4, a kako će to izgledati, bacite oko ispod teksta. Sve druge detalje potražite na službenim stranicama.