Rockstarov su-osnivač Dan Houser i šačica njegovih najvjernijih developera, napisali su scenarij za nastavak igre Bully još 2008. godine, barem ako je vjerovati nepoznatim izvorima, citiranim od strane portala VGC. Prema prvom izvoru, glavni lik ponovno je bio Jimmy, a priča je započinjala na završetku školske godine, u kući Jimmyjevog očuha. Drugi izvor pak tvrdi kako razvojni tim nikada nije do kraja odlučio gdje će priča odvesti našeg glavnog junaka.

Isti taj drugi izvor spomenuo je i kako je igra bila u ozbiljnoj fazi izrade, i to negdje između izlaska Red Dead Redemptiona (svibanj 2010. godine) i kraja 2013. godine. Razvojni tim je, prema tim informacijama, proveo oko 12 – 18 mjeseci razvijajući koncept same igre, a projekt je započet uz pomoć Rockstar Advanced Game Enginea, koji je korišten na Grand Theft Auto 4 i Grand Theft Auto 5 igrama, te Max Payneu 3, ali i obje Red Dead Redemption igre.

Kao što i sami znamo, Bully 2 nikad nije ugledao svjetlo dana. “Postojao je, bio je igriv, a jednostavno je sramotno da ga nismo uspjeli dovršiti”, poručili su iz razvojnog tima. Mnogim developerima koji su radili na tom projektu i danas stoji unannounced game (hrv. nenajavljena igra) u njihovim životopisima.

Rockstar Games odbio je dati bilo kakav komentar na ovu temu, a naš plamičak nade da ćemo zaigrati nastavak, gori i dalje.