“Ponuda naslova na PlayStation Plusu za sljedeći mjesec vezana je uz kreativnost”. Tako započinje prva rečenica novog članka na PlayStation Blogu u kojem je Adam Michel, Senior Manager of Game Services Content u Sony Interactive Entertainmentu najavio dolazak tri igre u ponudu na PlayStation Plus za veljaču. A kakve smo igre samo dobili – Destruction AllStars, Control: Ultimate Edition i Concrete Genie. Neposredno prije objave nove ponude igara na PlayStation Plusu na YouTubeu je osvanuo i novi State of Play u kojem je Destruction Allstars pobliže seciran, stoga svakako preporučamo da skrolate niže i pogledate video.

Destruction AllStars (PS5) 

Još od kraja listopada prošle godine znamo da će Destruction AllStars stići u sklopu pretplate na PlayStation Plus i da će se tamo zadržati naredna dva mjeseca. Destruction AllStars suočit će 16 najvećih zvijezda ekstremnih sportova za opasne vozače u golemim arenama koji će se sukobiti u 28 specijalno dizajniranih vozila. Očekuju nas do daske nabrijane lude utrke u kojima će pravodobne reakcije biti ključne za uništenje, izbjegavanje ili otimanje vozila. 

*Destruction AllStars zadržat će se u ponudi do ponedjeljka, 5. travnja.

Control: Ultimate Edition (PS4 i PS5)

Fantastični Remedyjev Control druga je igra koja stiže u ponudu na PlayStation Plus, a malo tko već ne zna za nju. Riječ je o akcijskoj avanturi iz trećeg lica u kojoj preuzimamo ulogu Jesse Faden, djevojke koja je došla u tajnu vladinu organizaciju Federal Bureau of Control kako bi spasila nestalog brata, a koja ubrzo postaje direktoricom te organizacije te se mora suočiti s nepoznatim entitetom unutar zgrade koja se konstantno mijenja.

Ultimate Edition donosi osnovnu igru te DLC-ove The Foundation i AWE.

Concrete Genie (PS4)

Akcijska avantura iz trećeg lica Concrete Genie očarala nas je još prilikom prvog predstavljanja krajem 2017. godine. Igra je to u kojoj iskorištavamo puni potencijal kontrolera DualShock 4 i njegovih senzora pokreta uz pomoć kojih crtamo stvari iz mašte dječaka Asha kojeg maltretiraju njegovi školski vršnjaci. Vizualno iznimno privlačna i prepuna boja, ovo je prava igra za ove tmurne i kratke zimske dane. 

Ovomjesečna ponuda igara u kojoj smo dobili Maneatera (PS5), Shadow of the Tomb Raider (PS4) i Greedfall (PS4) dostupna je do 1. veljače, nakon čega će u ponudu biti ubačene gore navedene igre koje ćemo moći preuzeti do 1. ožujka (izuzev Destruction All Stars koji će biti dostupan naredna dva mjeseca).