Survival psihološki horor Blair Witch poljskog razvojnog studija Bloober Team, koji je na tržište za PC i Xbox One izašao samim krajem ljeta, odnosno 30. kolovoza, ovoga prosinca dolazi i na PlayStation 4.

Gore spomenuti poljski studio Bloober Team prethodno se proslavio igrama Layers of Fear 1 i 2 te Observer, dok je njihova najnovija igra Blair Witch nastala kroz suradnju s filmskim studijom i kompanijom Lionsgate, koja drži prava na serijal.

Sama igra bazirana je, naime, na već postojećem filmskom kvazi-dokumentarnom horor predlošku istoga imena, a nakon solidnog uspjeha koji je igra ostvarila na PC-u i Xboxu One, studio je danas najavio da će Blair Witch na PlayStation Store stići već 3. prosinca i to po cijeni od 30 eura, dok će kasnije izaći i u fizičkom izdanju. Povodom najave dolaska igre na PS4, izašao je i novi službeni trailer.

Verzija igre za PS4, kako kažu iz Bloobera, dolazi s tehničkim i gameplay poboljšanjima u odnosu na verziju igre za PC i Xbox One, ali i s novim mogućnostima customizacije psećeg kompanjona Bulleta. Taj dodatak zvat će se “Good Boy Pack” (logično), a sadržavat će nove skinove za psa, nove in-game igre za mobitel koji protagonist koristi u igri, nove wallpapere i drugi sadržaj, kao i nove animacije za psa Bulleta, zbog kojih će, uvjeravaju nas iz Bloobera, on biti još realističniji.

Ukoliko ste igru već prije nabavili (ili ćete ju tek nabaviti) za PC i Xbox One, ne morate brinuti, “Good Boy Pack” dolazi i na te dvije platforme te neće biti ekskluzivan samo za vlasnike PlayStationa 4.