Pathless Productions, studio formiran od bivših devova igara Halo i Call of Duty, jučer je objavio demo trailer za naslov Sentinel na kojem radi već neko vrijeme. 

Kreatori Sentinel opisuju kao društvenu sandbox pucačinu iz prvog lica napravljenu u Unreal Engineu 5, gdje preuzimamo ulogu Svemirskog Vikinga čiji zadatak je spasiti čovječanstvo. 

U kratkom traileru vidljiv je vertical slice igre (rani igrivi dio igre koja je još u razvoju s ciljem prikazivanja ideja dizajna igrivosti) koji prikazuje futurističku borbu s izvanzemaljskim čudovištima. Prema senior level artistu studija Pathless, Kalebu Nekumaneshu, igra je u izradi već četiri mjeseca. Iz vizualnih aspekata i izgleda igre te njezine mehanike, vidljivi su utjecaji i baština studija u kojima su članovi prije radili.

Kako god, ova igra, premda je u vrlo ranom stadiju razvoja, izgleda doista zanimljivo, a svi ljubitelji futurističkih FPS-ova trebali bi pripaziti na ovaj naslov. Detalje i novosti o projektu moguće pratiti na Pathlessovom YT kanalu i službenom Twitter profilu, ističu autori.