Ne tako davno svjedočili smo trenutku kada je Bethesda najavila svemirski RPG Starfield kojim se “odvojila” od tematike na kakvu smo od Bethesde navikli. Svakako tu je i neizostavni Fallout 76 kao dio franšize koja je već globalno poznata i prihvaćena. Kako se radi o potpuno novim naslovima, za pretpostaviti je da će trebati kvalitetnu pomoć kako bi Starfield i Fallout 76 postigli kvalitetu i dostojanstvo ostalih Bethesda naslova.

Za ispomoć na navedenim igrama oformili su novi tim ljudi, prigrlivši objeručke Escalation Studio iz Dallasa koji je već imao ruke u nekolicini prijašnjih naslova kao što su The Elder Scrolls V: Skyrim VR, Fallout 4 VR, i Fallout Shelter na Nintendo Switchu, kao što već polako pridonose najnovijim naslovima Fallout 76 i Starfield.

Kao i vi, nestrpljivo čekamo detalje što predstavlja naprava na slici.

Escalation Studio je oformljen 2007 godine od strane veterana Marca Tardifa i Toma Mustainea, te je 2016. bio kupljen od strane ZeniMax Medie.

Kakve avanture čekaju navedenu ekipu ostaje nam za ispratiti u budućnosti, detalje i izjave uvijek možete pročitati na službenom Bethesda blogu.