Ubisoftova open world looter shooter uspješnica The Division 2 u ožujku će dobiti veliku story ekspanziju “Warlords of New York”, a tim povodom Ubisoft nas časti besplatnim trial vikendom koji je započeo danas, 27. veljače, a trajat će sve do 2. ožujka.

Ako ste igru već zaigrali u prvom besplatnom vikendu, sav napredak je sačuvan i možete nastaviti tamo gdje ste stali, a isto vrijedi i za napredak koji ostvarite u ovom besplatnom vikendu. U slučaju kupovine pune verzije igre – napredak iz besplatnog vikenda će se prenijeti i nećete ga izgubiti. Nažalost, u besplatnom vikendu neće biti zastupljena i najnovija ekspanzija koja izlazi 3. ožujka, ali ovo je svakako odlična prilika za istražiti ogroman otvoreni svijet Washington D.C.-ja

U slučaju da vam se The Division 2 dovoljno svidi, još je par dana na popustu putem PlayStation Storea za samo 76kn, dok je na Ubisoftovom online dućanu cijena ista kao i na Microsoftovom, odnosno svega 3 dolara. Kada 3 dolara preračunamo u kune, ispada da za 20kn možete dobiti zaista fantastičan online looter shooter s početka 2019. godine.

Za igranje Divisiona 2 tijekom besplatnog vikenda potrebna je Xbox Live Gold pretplata za sve vlasnike konzole Xbox One, dok PlayStation igrači ne moraju imati aktivnu PlayStation Plus pretplatu. Besplatan vikend već je započeo, a traje do ponedjeljka 2. ožujka u 09:00h po našem vremenu.