Izrazito popularni Ubisoftov open world looter shooter The Division 2 početkom ožujka dobiva potpuno novu i to poprilično veliku story ekspanziju koja nosi naziv “Warlords of New York“.

Priča ekspanzije odvest će nas u lov na Aarona Keenera, odmetnutog bivšeg agenta Divizije koji je sada postao velika prijetnja ponovnom ustanku civilizacije. Radnja se odvija u velikoj open world sekciji i rekreaciji Lower Manhattana, nekadašnje Mračne zone koju je nedavno razorio uragan.

Ova velika nova ekspanzija tako donosi četiri potpuno nove zone, odnosno četvrti za istraživanje. Drugim riječima, Lower Manhattan čine zone Civic Center, Battery Park, Financial District i Two Bridges, a oni će, kako stoji u Ubisoftovom opisu ekspanzije, biti zaraženi s potpuno novim, ali i poznatim prijetnjama.

Nova ekspanzija sa sobom donosi i bitna unaprijeđenja igre koja su tražili sami fanovi, kao što su brojna poboljašanja gameplaya, veća raznovrsnost buildova, opreme te značajniji i još bolji loot, a povećava se i level cap s 30 na 40 te igrači generalno mogu očekivati poboljšani sustav progresije, novu opremu i nova oružja te mnoge druge novosti.

Velika nova ekspanzija “Warlords of New York” za The Division 2 izlazi 3. ožujka za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a u nastavku možete pogledati i službeni desetominutni gameplay trailer koji nam je pripremio Ubisoft, dok puno više informacija o samoj ekspanziji možete saznati i putem igrine službene stranice na ovome linku.