Electronic Artsov Star Wars Battlefront II na Epic Games Storeu bio je besplatan za preuzimanje od 14. siječnja do 21. siječnja, a u tom je periodu, osim rušenja servera igre, bio i jedna od najskidanijih igara na Epicu.

Tako je sinoć putem službenoga twitter profila EA Star Wars stigla poruka u kojoj EA ističe da je putem promocije na Epic Games Storeu SW Battlefront II preuzelo više od 19 milijuna igrača. “Hvala vam na kontinuiranoj podršci, čak i nakon našeg posljednjeg izbačenog sadržaja”, ističe u tweetu EA, zahvaljujući fanovima na ogromnom interesu.

Nimalo loš uspjeh i zaista fascinantna brojka za igru koja je izašla u studenom 2017. godine i koja je imala užasan start te je pokrenula čitavu kontroverzu s prekomjernim oslanjanjem na platne mikrotransakcije, da bi iste kasnije bile u potpunosti uklonjene iz igre, čineći Star Wars Battlefront II vrijednim igranja, naročito uz sadržaj koji je nastavio dolaziti u igru kroz posljednje tri godine.

Trenutno aktualna besplatna igra na Epic Games Storeu je Galactic Civilizations III,  4X strategija iz 2015. godine, koju za 0kn možete preuzeti na ovome linku još samo do preksutra, odnosno do četvrtka 28. siječnja, a nakon toga od 28. siječnja do 4. veljače na Epicu će besplatan biti 2D metroidvania platformer Dandara: Trials of Fear Edition iz 2018. godine.