O battle royale modu imena “Warzone” za Call of Duty: Modern Warfare šuška se već dugo te informacije o njemu cure mjesecima. Nakon posljednjeg curenja o kojemu smo pisali sredinom veljače, danas je na internet “procurio” i video sa samim gameplayom. Iako je video sada već uklonjen, informacije su ostale zabilježene na Redditu.

Naime, sami video na YouTube je prvenstveno postavio YouTuber imena Chaos, koji je očigledno imao priliku posjetiti studio Infinity Ward i iz prve ruke zaigrati Warzone, nadolazeći battle royale mod za Call of Duty, a prema informacijama iz njegovoga videa, Warzone će zapravo biti sasvim zasebna i to potpuno besplatna Call of Duty battle royale igra.

Drugim riječima, da biste igrali Warzone, uopće nećete morati kupiti Call of Duty: Modern Warfare (ukoliko ga već niste kupili), a osim toga, igra će podržavati i cross-play (mogućnost da zajedno igraju igrači na PC-ju s igračima na konzolama), kao i cross-platform progresiju, što znači da ćete u principu isti account sa svime što ste otključali i levelali moći koristiti i na PC-ju i na konzolama.

Također, u sada već uklonjenom videu Chaos je istaknuo i da će Warzone podržavati do 150 igrača, postojat će tri opcije – Solo, Duos i Trios, a osim toga, na istoj mapi dostupan će biti i zasebni mod imena Plunder u kojemu će postojati mogućnost respawnanja te da će cilj tog moda biti skupljanje novca. Interesantna je informacija da će igrači koji poginu – morati pobijediti u borbi 1vs1 na Gulagu kako bi se respawnali, odnosno vratili u borbu.

Iako je video YouTubera Chaos uklonjen, očekujemo ga uskoro ponovno i službeno objavljenog danas tijekom dana ili u narednim danima, kada će Activision služeno potvrditi sve rečeno, a dotad više detalja o Call of Duty: Modern Warfare zasebnom i besplatnom battle royale modu Warzone saznajte na ovome linku.