S dolaskom nove sezone u Call of Duty: Modern Warfare, procurile su i informacije kako Infinity Ward sprema battle royale mod imena Warzone

Naime, neki igrači uspjeli su se glitchati u novi izbornik “Classified” koji je stigao s drugom sezonom, a tamo su pronašli informacije o tome kako će Warzone imati trening mode ali i opciju “squad fill” koja omogućava da popunite tim s random igračima. 

Naravno, modovi solo i duo su prepopularni u žanru stoga se očekuje da će biti prisutni jednom kada Activision i Infinity Ward službeno najave Warzone. 

Osim svega navedenog, Warzone će imati mehaniku zvanu “Drop Kits” koja omogućava da priredite predmete i/ili oružja prije meča, a iako se još ne zna kako točno funkcionira poprilično je sigurno da se ne radi o tradicionalnim loadoutima. Možda je u pitanju neka vrsta nagrade usred meča za postignuti cilj, a možebitno se radi isključivo o kozmetičkim dodacima za customizaciju. Tko zna?

U svakom slučaju, nadajmo se kako nećemo još dugo morati čekati na Warzone, tim više jer se u curenju spominju misije slične onima u Blackoutu – na puno razrađeniji način.