Dva velika naslova stižu u PlayStation Plus ponudu za mjesec rujan! Svi korisnici ovog PlayStationovog servisa koji omogućuje online igranje, sinkronizaciju u cloud i besplatne igre svaki mjesec, kroz par dana moći će preuzeti finalni dio Batmanove Arkham trilogije, pod imenom Batman: Arkham Knight. Osim Batmana, u ponudi besplatnih igara je i hack’n’slash akcijska avantura koja je izašla prije manje od godine dana – Darksiders III.

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight je, kao što smo već napisali, treća igra u Rocksteadyjevom Arkham serijalu. Radnja je smještena godinu dana nakon događaja iz Batman: Arkham Cityja, a donosi nam potpuno otvoreni Gotham City koji se prostire na tri ogromna otoka. Kako bi nam putovanje bilo lakše, po prvi puta u serijalu imamo prilike sjesti i upravljati Batmobileom, kojeg je moguće i dodatno nadograditi. Batman se u finalnom nastavku obračunava sa Scarecrowom, Harley Quinn, Killer Crocom i mnogim drugim poznatim neprijateljima, a tu su i uvijek zanimljive zagonetke koje je osmislio Riddler. Na kraju krajeva, saznat ćemo i tko je zapravo Arkham Knight.

Ulicama Gotham Cityja prvi put smo se provozali 23. lipnja 2015. godine uz PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Darksiders III

Darksiders III treći je nastavak THQ Nordicovog serijala o četiri jahača apokalipse. Ovoga puta preuzimamo ulogu Fury, sestre Wara i Deatha, koja se vraća na Zemlju kako bi pronašla i uništila sedam demona koji predstavljaju sedam smrtnih grijeha, a sve s ciljem osiguravanja balansa između dobra i zla. Sama igra smještena je u vrijeme Darksidersa II, a sukladno tome, prepoznat ćemo brojne likove, s kojima smo se već susreli.

Igra je službeno izašla 27. studenog 2018. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Obje igre bit će dostupne u periodu od 3. rujna pa sve do 30. rujna, a ukoliko još niste, još par dana imate vremena preuzeti WipEout Omega Collection i Sniper Elite 4, koji su dostupni do 2. rujna.