Igrači već pola godine mogu istraživati Assassin’s Creed Odyssey i sve dodatne sadržaje koje je Ubisoft u to vrijeme pripremio, a danas je stigla vijest da će svi oni koji imaju Season Pass ili su kupili ekspanziju Legacy of the First Blade mogu dovršiti tu priču.

Ime treće i posljednje epizode je Bloodline u kojoj će glavni junak ili junakinja, Alexios ili Kassandra, ovisno o tome koga ste na početku igre odabrali, konačno riješiti problem misterioznog zlikovca kojeg su posljednje dvije epizode tražili. Nakon brutalnog napada, na igračima je da zaštite ostavštinu reda Assassina borbom protiv negativaca. U prve dvije epizode su igrači dobili dvije vještine, a sada ih čega posljednja u obliku Fury of the Bloodline koja se protivnicima neće nimalo svidjeti.

Kako biste mogli zaigrati treću epizodu morate, razumljivo, riješiti prve dvije epizode, završiti Naxos dio priče u glavnoj kampanji i biti level 28. Ovime završava taj dodatak, dok nova velika ekspanzija stiže kroz The Fate of Atlantis čija će prva epizoda postati dostupna u travnju. Osim toga, možete uživati u New Game+ modu koji je nedavno izašao, a prije kraja ovog mjeseca izlazi i Assassin’s Creed III Remastered.

Assassin’s Creed Odyssey dostupan je za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ako vam treba više informacija o tome što možete očekivati od igre ili možda samo želite biti u toku s novostima, pratite službene stranice.