Kada je Ubisoft prvi put pričao o dodatnim sadržajima koji će stići uz Assassin’s Creed Odyssey, spomenulo se i novo izdanje jednog od starijih nastavaka u ovom popularnom akcijskom serijalu. Tretman uljepšavanja dobiva Assassin’s Creed III Remastered, a sada smo dobili nešto više detalja o novoj verziji igre.

Za početak, Remastered verzija uključuje osnovnu igru, misije Benedict Arnold i Hidden Secrets, The Tyranny of Kind Washington i Assassin’s Creed Liberation Remastered. Svi sadržaji će na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One imati podršku za 4K rezolucije i HDR, poboljšane teksture, koristit će novi grafički engine i imati dorađene gameplay mehanike. Igra će biti dostupna na sve tri platforme od 29. ožujka, a ovisno na kojoj igrate, moći ćete je drugačije nabaviti.

Verzije za PS4 i Xbox One će igrači moći kupiti zasebno, dok će oni koji igraju na PC-u, kao i konzolaši koji su to napravili, dobiti pristup igri ako su kupili Season Pass za Assassin’s Creed Odyssey. Kako bi igračima pokazali što su točno promijenili, članovi razvojnog tima su pripremili trailer u kojemu se lijepo vide razlike, pa bacite oko ispod teksta. Sve druge detalje vezane uz Assassin’s Creed III Remastered potražite ovdje.