Nešto prije nego što je izašao Assassin’s Creed Odyssey izdavač Ubisoft je objavio što će igrači od sadržaja pronaći u Season Passu koji stiže uz osnovnu igru. Osim tipičnih ekspanzija i dodataka koje stižu nekoliko mjeseci nakon izlaska, spomenuo se Assassin’s Creed III Remastered uz moderniziranu verziju Assassin’s Creed: Liberationa koji je do sada bio ekskluziva za Vitu.

Sada kad je Odyssey vani i pokupio je dobre ocjene od kritičara i zadovoljne reakcije igrača, izdavač je odlučio reći što će točno biti promijenjeno u novoj verziji igre koja je izašla 2012. godine. Remaster je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, ima podršku za 4K i HDR na jačim verzijama konzola (PS4 Pro i Xbox One X), dok će na običnim verzijama igra koristiti 1080p rezoluciju. Od drugih dorađenih stvari spominju se teksture većih rezolucija, novi sustav osvjetljenja, novi modeli likova i “druga grafička poboljšanja”. Uz to je tim spomenuo kako su na temelju povratnih informacija koje su dobili od igrača doradili neke gameplay sustave.

Od sadržaja, u Assassin’s Creed III Remastered bit će uključena osnovna igra, Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack, Tyranny of King Washington i AC Liberation. Zasad još nije poznat datum izlaska ove dvije igre, ni hoće li se one moći kupiti zasebno. Trenutno je jedini način da osigurate svoju kopiju kupovina Gold ili Ultimate verzije Assassin’s Creed Odysseyja ili kupovina obične verzije i Season Passa zasebno. Kad budemo znali više, javit ćemo vam, do tada možete pogledati ovaj ili ovaj FAQ u kojima je Ubisoft objavio ove informacije.