Jučer smo pisali o tome kako je Blizzard izbacio novu kratku priču imena Bastet, smještenu u univerzum njihovoga poznatog shootera Overwatch te da se priča dotiče povijesti heroine Ane Amari i seksualnosti heroja Soldier 76. Nedugo nakon toga došla je i vijest da je u igru stigao novi kratkotrajni event imena Ana’s Bastet Challenge.

Radi se o eventu kakav je prije nekoliko mjeseci bio D.va Nano Cola Challenge, u kojemu smo skupljali iteme vezane uz korejsku Overwatch heroinu D.vu, a sada ćemo skupljati tematske iteme vezane uz Anu i njezinu kratku priču Bastet.

Donosimo uzbuđenje akcijski nabijene kratke priče “Bastet” u Overwatch, omogućavajući da se specijalni sadržaj iz kratke priče otključa u igri“, stoji u službenome priopćenju eventa na stranici Overwatcha.

Naime, od jučer (8. siječnja) pa do 21. siječnja imamo priliku osvojiti tri Anina Bastet itema: player ikonu, pobjedničku pozu i Epic skin imena Bastet Ana, a sve što trebamo učiniti je ostvariti tri pobjede za ikonu, šest pobjeda za pobjedničku pozu i devet pobjeda za skin, kao i u prethodnim sličnim vremenski ograničenim eventovima.

Naravno, pri osvajanju ovih specijalnih tematskih itema računaju se pobjede u sva tri glavna moda: Quick Play, Competitive Play i Arcade. No, kao i uvijek, to nije sve: Blizzard je za fanove spremio i posebne Twitch Dropove – dodatne iteme za sve one koji će pratiti Twitch streamove Overwatcha tijekom narednih dva tjedna, koliko traje event.

Radi se o posebnim tematskim Aninim Bastet sprejevima, a za njihovo osvajanje morat ćete pogledati dva, četiri ili šest sati streamova na Twitchu. Valja napomenuti kako se ne radi o bilo kojemu streamu, već su iz Blizzarda točno naveli popis streamera koje treba gledati te vremena i datume kada će oni igrati uživo, uz napomenu kako obavezno morate povezati svoj račun na Twitchu sa svojim Blizzard profilom.

Popis svih streamera, kao i vremena streamova i linkove na njihove kanale možete pronaći na ovome linku, a kako povezati svoj Twitch account s Blizzard accountom i osvojiti Twitch Dropove – saznajte ovdje ili u nastavku pogledajte Blizzardov video u kojemu su ujedno prikazani i specijalni Anini Bastet sprejevi.