Sinoć je na The Game Awardsima najavljeno jako puno igara kojima se veselimo – poput prvog teasera za novi Mass Effect ili drugog teasera za Dragon Age 4, hororastog The Callisto Protocola ili kultnog u nastajanju Evil Dead The Game. Pa ipak, ako morate od mnogobrojnih najava pogledati trailer za samo jednu igru, onda neka to bude za It Takes Two. 

Igru potpisuje legendarni Josef Fares i njegov Hazelight Studios, a radi se o još jednoj isključivo kooperativnoj igri koja izgleda apsolutno čarobno. Priča prati Cody i May, ljude koji su pretvoreni u lutke i koji prolaze kroz škakljivo razdoblje u braku jer se ne mogu vidjeti ni nacrtane. Kako bi se vratili nazad u ljudsku formu, morat će spasiti svoju vezu. 

It Takes Two izgleda kao idealna kombinacija šašavog i dirljivog te je definitivno stavljamo na listu najočekivanijih igara iduće godine. Trailer je pun gameplaya koji miješa akciju, platforming i zagonetke u ono što izgleda kao izuzetno zabavna igra. Slično kao i A Way Out, It Takes Two imat će frendovsku propusnicu stoga će samo jedna osoba trebati kupiti igru dok će drugi igrač moći igrati besplatno. Divotica. 

Na svu sreću odmah znamo i datum izlaska – It Takes Two stiže 26. ožujka 2021. za PC, PS5, PS4, XSX i XOne.