U suradnji s Kinguin digital storeom www.kinguin.net i Reboot infoGamerom www.rebootinfogamer.hr imamo posebnu akciju za nove preplatnike kao i one koji žele produžiti pretplatu! Još uvijek imate vremena biti među prvih 11 pretplatnika koji će godišnjom pretplatom na časopis Reboot (uz koje će dobiti i 2 broja besplatno – dakle ukupno 14 brojeva časopisa) ili produženjem postojeće pretplate, sve po privremenoj akcijskoj cijeni od 270kn, dobiti na poklon Steam kod za PC verziju igre Dark Souls III te ulaznicu za svih 6 dana gaming sajma Reboot infoGamer koji se održava u Zagrebu od 8. do 13. studenog!

Ukoliko ne uspijete biti među prvih 11, ne očajavajte jer idućih stotinu također dobivaju vrijedne poklone gdje pored privremeno snižene cijene godišnje pretplate od 270kn dobivaju ukupno 14 brojeva časopisa (dakle pretplata traje duže od godinu dana), zatim ulaznicu za svih 6 dana gaming sajma Reboot infoGamer te posebnu majicu Reboot infoGamer 2016 (majice će se tiskati nekoliko dana prije početka sajma i preuzimat će se zajedno s ulaznicama za sajam).

Kontakt za pretplatu pretplata@reboot.hr

 

I još nešto. Nismo zaboravili i na one koji su se pretplatili ili produžili pretplatu u proteklih 30 dana! Njima također dodatno šaljemo ulaznicu za svih 6 dana gaming sajma Reboot infoGamer te posebnu majicu Reboot infoGamer 2016.

 

EDIT

Prvih 11 ponuda za akcijsku pretplatu je otišlo. Od sada je u ponudi akcija za idućih stotinu pretplatnika koji će uz akcijsku cijenu od 270 kn dobiti pretplatu na ukupno 14 brojeva časopisa, šestodnevnu ulaznicu za sajam Reboot infoGamer te posebnu majicu Reboot infoGamer 2016. Ulaznicu i majicu moći će se podići na ulazu na sajam, bilo koji dan sajma (s napomenom da ulaznica vrijedi za sve dane i za neograničen broj ulazaka).