Nova sezona A1 Adria Leaguea powered by ESL kreće sredinom svibnja, a kako je i za očekivati od najjače regionalne esport lige, sve esports fanove očekuje zaista mnogo toga čemu se mogu veseliti.

Prva velika novost koja očekuje A1 Adria League powered by ESL jest uvođenje čak dvije sezone tako da će se odigrati treća i četvrta sezona u kojoj će se igrači natjecati u dvije PC i dvije mobilne igre dok će nagradni fond za obje sezone iznositi 30,000 eura što je prema trenutnom tečaju eura (hvala, Hrvatska narodna banka) 223,200 kuna.

Treća sezona igrat će se online bez LAN finala te će služiti kao uvod u četvrtu sezonu koja će se odigrati u drugom dijelu godine. U obje sezone A1 Adria Leaguea powered by ESL kvalifikacije će biti otvorene, a svi detalji vezani uz proces prijava očekuju se početkom svibnja.

Podsjećamo, drugu sezonu najjače regionalne esports lige obilježilo je preko tisuća natjecatelja koji su odigrali oko 2,300 mečeva, a impresivna je i brojka gledatelja jer je drugu sezonu gledalo čak 140,000 fanova. Očekivanja za nadolazeću sezonu s razlogom su visoka.

Više o A1 Adria League powered by ESL saznajte na službenoj Facebooku stranici i YouTube kanalu.