Jedna od kritički najhvaljenijih igara 2019. godine, koju je na tržište plasirao izdavač Focus Home Interactive, a razvio Asobo Studio, od jučer ima i svoju demo verziju. Ako i dalje ne znate o kojem je naslovu riječ, pomoći ćemo vam – A Plague Tale: Innocence.

U ovoj avanturi s elementima horora i stealtha, preuzimamo kontrolu nad likom Amicie, koja je zajedno s boležljivim mlađim bratom Hugom, prisiljena pobjeći iz svog doma kako bi izbjegla inkviziciju. Putujući, zajedno dolaze do saznanja da im vojnici nisu jedina prijetnja jer se Europom šire odvratni štakori, koji su glavni prenosioci kuge. Kroz čitavu igru skrivamo se od navedenih pošasti, a pratimo i iznimno jaku i tešku pozadinsku priču naših glavnih junaka.

Demo verzija, odnosno free trial, kako su službeno nazvali ovaj period isprobavanja, donosi samo uvodno poglavlje, ali vjerujemo da će vam to biti dovoljno kako bi donijeli odluku o mogućoj kupovini. Inače, A Plague Tale: Innocence službeno je izašao 14. svibnja ove godine, a demo je dostupan na svim platformama, PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One. Ako je odlučite kupiti, na Steamu je na popustu do ponedjeljka, 16. rujna u 19:00h po našem vremenu.