SteelSeries je sklopio partnerstvo s proizvođačem kontrolera KontrolFreek, a akvizicija je dodatno poboljšala odličnu poziciju brenda SteelSeries na tržištu te ga pripremila za novu generaciju konzola. Ovo je druga akvizicija za SteelSeries u 2020. godini, nakon što je u travnju sklopljeno partnerstvo s A-Voluteom.

Duže od dva desetljeća SteelSeries pruža periferiju vrhunske kvalitete čime osigurava svoje mjesto kao jedan od lidera u svjetskoj gaming industriji. SteelSeries Engine software integriran je u popularne igre i aplikacije, a svakodnevno ga koristi više milijuna korisnika. 

KontrolFreek je osnivač svjetski poznatog branda Performance Gaming Gear koji u ponudi ima kontrolere vrhunske kvalitete, uz drugu periferiju za PC, PlayStation, Xbox i Nintendo Switch. Kontroleri koje osigurava KontrolFreek gamerima pružaju fantastičnu preciznost, neovisno o platformi na kojoj se igraju. Zajednica koja broji više od 4 milijuna gamera pravi je pokazatelj kvalitete i rasprostranjenosti ovog branda. “Vrhunska kvaliteta i globalna popularnost branda KontrolFreek bez sumnje će pružiti nove i uzbudljive mogućnosti gamerima širom svijeta”, izjavio je izvršni direktor SteelSeriesa, Etişam Rabini.