Opet je došao onaj dan u tjednu kad u bespuće interneta puštamo novu epizodu našeg tjednog podcasta Rebootcast! Prošli put smo se u akcijski nabijenoj epizodi punoj eksplozija, Call of Dutyja, Preya i narativa u igrama dobrano raspričali i skoro probili granicu od sat vremena. U ovotjednoj epizodi Rebootcasta pričali smo o Darksidersima 3, Overwatchu i njegovih 30 milijuna igrača te smo povodom May the Fourtha prokopali po našim glavama i prisjetili se nekih najdražih nam Star Wars naslova.

“Jubilarnu” četvrtu epizodu odlučili smo proslaviti i sa malim giveawayem jer je to jednostavno jače od nas i ne možemo si pomoći. Za vas imamo sedam ( 7 ) Injustice 2 majica s najpoznatijim DC-evim superjunakom Iron Manom! Budući da smo podmukli u vlastitoj darežljivosti morat ćete kliknuti na video kako biste saznali detalje našeg malog giveawaya. Doduše, znamo da vam to nije problem jer i inače gledate naš super zanimljivi i super artikulirani podcast.

Ukoliko ste takav tip čovjeka slobodno se pretplatite na naš kanal, lajkajte nas, dijelite, komentirajte, pišite pohvale, kritike, generalne opservacije poput one da bi nam stvarno dobro došao stol, šaljite nam pisma, mailove, brzojave i slatko-gorke bombone u kojima uživamo prije snimanja.