Usred brojnih vijesti kojima nas časte poznati japanski razvojni studio PlatinumGames i izdavač Square Enix, sada stiže i vijest da njihov odlični akcijski RPG NieR: Automata već ovoga tjedna dolazi na Xbox Game Pass.

Sjajna je to vijest za sve vlasnike konzole Xbox One i one koji posjeduju pretplatu na Microsoftov fantastični pretplatnički servis Xbox Game Pass, jer će igru, ako već nisu, napokon moći zaigrati i to “besplatno”, odnosno u cijeni pretplate na Game Pass koji već ionako plaćaju. Nažalost, NieR: Automata stiže isključivo na verziju Game Passa za Xbox One te neće biti dostupna u sklopu Game Passa za PC.

Dodajemo i da se radi o izdanju igre “NieR: Auomata BECOME AS GODS Edition” – unaprijeđenoj i kompletnoj verziji koja iskorištava prednosti konzole Xbox One X, kao što je podrška za 4K rezoluciju i HDR, a uključuje i apsolutno sve DLC dodatke, bonus kostime i skinove

NieR: Automata u kompletnom izdanju na Xbox Game Pass dolazi ovoga četvrtka 2. travnja, a dotada pročitajte i ostale novosti koje su ovoga tjedna objavili studio PlatinumGames i izdavač Square Enix, kao što je činjenica da prvi nastavak serijala NieR Replicant nakon deset godina dobiva potpuno novo izdanje za PC i konzole te da uskoro stiže i mobilna igra NieR Re[in]carnation.