Winter Wonderland je Overwatch event koji neki već poznaju – prošle godine Blizzard nas je iznenadio božičnim eventom koji je sadržavao novu arkadnu Mei igru, co-op mode i sniježne skinove za mape. Na PS4, Xbox One i PC, i to na sutrašnji dan, Winter Wonderland se vraća i donosi mnogo novih stvari.

Jedna od njih je potpuno nova Mei igra. Mei’s Yet Hunt je asimetričan način igranja u kojem petorica igrača budu Mei, i bore se protiv jednog jedinog Winstona. Winston puni svoj “Primal Rage” skupljanjem predmeta po mapi i ako uspije, igra se okreće protiv Mei stada i Winston ih počinje ganjati kao kada Pac-man ganja male duhove nakon power-upa.

Što se tiče skinova, definitivno možemo očekivati Hanza, Junkrata i Roadhoga. Pretpostavljamo da će skinovi iz prošlog zimskog eventa, kako je to Blizzard radio do sad, koštati trostruko manje od novih. Također ćemo naći nove i stare sprejeve, poze i ostalu kozmetiku.

King’s Row, Hanamura, Ecopoint Antarctica i Black Forest dobit će svoje zimske verzije za vrijeme eventa. Mei’s Snowball Offensive, prošlogodišnja igra, također se vraća.

Kratki trailer pogledajte ovdje.