Zimski event u Overwatchu samo što nije završio, nova godina je došla, a Jeff Kaplan nam u ime Overwatch tima šalje čestitke i donosi neke novosti.

Dakako, radi se o još jednom Developer Update videu u kojemu ovoga puta imamo priliku čuti svojevrsni recap svega što se u Overwatchu dogodilo u posljednjih godinu dana, od novih mapa i likova do evenata i game modeova. Spominju se mapa Oasis, potom tri nova heroja (Orisa, Doomfist i Moira), kasnije u godini dobili smo i Junkratovu mapu Junkertown, a tu je i Deathmatch mode na mapi zvanoj Château Guillard te brojne druge stvari.

No ono što će mnoge zanimati je na čemu Jeff i ekipa rade sada i što će nam donijeti u 2018. godini. Jedna od tih stvari je svakako i već najavljena mapa Blizzard World koja, kako Jeff kaže, dolazi jako brzo, a bit će tu i puno drugih stvari koje još ne smijemo detaljno saznati, ali zato nam je bacio udicu i potvrdio kako već dobrano rade na novom liku koji će biti odličan i prijeko potreban u kompoziciji tima. Razmišljaju i o drugim novim likovima i već rade na super novim mapama, a posebno puno truda ulažu u nadolazeće eventove, jedan od kojih je u sklopu kineske nove godine. Prošle godine smo tako imali event Year of the Rooster (godina pijetla), a ove godine očekuje nas Year of the Dog (godina psa).

No, za više informacija i gotovo osam ugodnih minuta s Jeffom Kaplanom, svakako pogledajte video u cijelosti: