Extinction (PC, PS4, Xbox One) – 10. travanj

Jedan ste od posljednjih branitelja na svijetu, ratnik koji je treniran za vještinu, brzinu i snagu.  U Shadow of the Colossus, Attack on Titan stilu, morate se boriti protiv valova čudovišta kako biste spriječili istrebljivanje ljudske populacije.

Developer: Iron Galaxy
Izdavač: Maximum Games
Cijena: $59.99

Masters of Anima (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) – 10. travanj

Uđite u originalnu akcijsku RPG avanturu s elementima strategije. Protivite se silama zla u brzim i šarenim borbama. U igri Masters of Anima možete prizvati i kontrolirati vojske of tisuću Guardiansa zahvaljujući intuitivnom i inovativnom gameplayu koji zahtijeva brzo donošenje taktičkih odluka za pobjedu.

Developer: Passtech Games
Izdavač: Focus Home Interactive
Cijena: $17,99

Owlboy (PS4, Xbox One) – 10. travanj

Owlboy je vertikalna platformer avantura gdje se radnja odvija u nebu. Tamo su se otoci svijeta raspršili nakon velike nesreće. Igrate kao Otus, jedan od zadnjih sova, slavne rase koja je proizvela mnogo svjetskih čuda.

Developer: D-Pad Studio
Izdavač: D-Pad Studio
Cijena: Nepoznato

Super Daryl Deluxe (PC, PS4) – 10. travanj

Proživite iskustvo srednje škole uz RPGvaniju Super Daryl Deluxe. Igra dolazi s brawler stilom borbe u višedimenzionalnoj školi. Učenici i nastavničko osoblje počeli su nestajati i prostorije su zaključane već tjednima. Daryl je nova osoba u gradu, i samo želi naći prijatelje. Ulazi u sred istrage škole i ogromnih čudovišta u njoj u nadi kako bi postao najpopularniji čovijek u gradu.

Developer: Dan & Gary Games
Izdavač: Dan & Gary Games
Cijena: Nepoznato

Robocraft Infinity (Xbox One) – 11. travanj

Robocraft Infinity je koncept koji je zaživio zahvaljujući Robocraftovim fanovima. Od kada je Robocraft izašao na PC, Freejam Games konstantno je dobivao upite kada će igra doći na konzole. Robocraftov engine, Unity, dobro paše s Xbox One konzolom pa je tim veoma brzo postavio originalnu igru. To im je dalo vremena da razrade koncept, optimiziraju iskustvo za konzolu i da igru naprave dosta drukčijom nego na PC-ju.

Robocraft je besplatan za PC.

Developer: Freejam Games
Izdavač: Freejam Games
Cijena: Nepoznato