Kao da je bilo jučer kad smo posljednji puta u poznatom Blizzardovom shooteru Overwatch igrali kooperativne PvE misije Uprising i Retribution u sklopu prošlogodišnjeg eventa Archives, a ukoliko se i vama čini da je to bilo jučer, evo malog podsjetnika – nije, to je bilo prije godinu dana 🙂

Kao što je već poznato, poznati Overwatch event Archives danas (16. travnja) vraća se u igru, a osim što sa sobom ponovno donosi dvije od prije poznate misije Uprising i prošlogodišnji Retribution, koji nas je zaista zabavio, ove godine Archives sa sobom donosi i potpuno novu te treću PvE kooperativnu misiju imena Storm Rising o kojoj se priča već neko vrijeme.

Sama misija Storm Rising jučer je tako dobila i potpuno novi kratki animirani trailer koji nas uvodi u pozadinsku priču misije i objašnjava što ćemo i s kime igrati. Naime, nova misija vodi nas na ulice mape Havana, a na raspolaganju će nam biti četiri heroja: Tracer, Winston, Genji i Mercy. Njihov (a time i naš) zadatak bit će “izvući” visoko rangiranog člana mistične organizacije Talon, a ako je suditi po novome traileru, radi se o omnicu imena Maximilien – članu Talonovog vijeća i bogatašu koji je vlasnik kasina.

Dakako, osim ove potpuno nove misije Storm Rising, tijekom eventa nas očekuje i hrpetina kozmetičkih predmeta, a to uključuje i više od 100 iz prošlogodišnjeg eventa Archives, kao i puno toga novoga, od highlight introa, emoteova, sprejeva te, dakako, skinova. Kad smo već kod skinova, službeni twitter profil igre Overwatch tijekom posljednjih je tjedan dana malo po malo otkrivao kakvi i koji nas to novi skinovi očekuju u sklopu novoga eventa. Sveukupno će biti devet novih skinova, a kako točno izgledaju u akciji i kojega su ranga, možete saznati u nastavku.

No prije toga, valja napomenuti i podsjetiti kako Overwatch event Archives kreće danas (16. travnja) u 19h po našem vremenu i traje sve do 6. svibnja.

Talon Baptiste (Legendary)

Circus Junkrat (Epic)

Scientist Moira (Legendary)

Deadlock McCree (Legendary)

High Roller Wrecking Ball (Epic)

Formal: 76 (Legendary)

Gwishin Bastion (Legendary)

Racer Zarya (Epic)

Socialite Ashe (Legendary)