Ekipa iz CD Projekt Reda nam nakon prvog trailera nije prikazala ništa novo iz Cyberpunk 2077 svijeta, a postoji mogućnost da će na ovogodišnjem sajmu E3 prekinuti ovu šutnju.

Nakon četverogodišnje šutnje i neaktivnosti na službenom Twitter računu igre, osvanula je poruka “beep”, obožavatelji su poludjeli od oduševljenja, a nedugo nakon tog poljski portal GRY-Online.pl je napisao informaciju kako bi na E3 mogli očekivati novi trailer i igrivu verziju igre.

YouTube kanal LegacyKillaHD tvrdi da je Sony dobio Tech-demo igre u prosincu prošle, 2017. godine. Obavezno pogledajte ovaj video pošto sadrži mnogo zanimljivih informacija.

Također, imajte na umu da je CD Projekt Red objavio da je marketinška kampanja za Cyberpunk 2077 spremna. Neće sadržavati nikakve detalje, postere ili teasere već je planirana da dođe iznenada. Nešto slično kao igre od Ubisofta ili najbolji primjer, Fallout 4.

CD Projekt Red je još prije objavio kako bi igru mogli očekivati u rasponu od 2018. do 2021., a ako će igra biti prikazana na ovogodišnjem E3-ju i ako se CDPR bude držao svoje marketinške kampanje, moguće da ćemo igru zaigrati i prije nego što očekujemo.

Valja napomenuti da će svijetu biti prikazan samo trailer, a demo će biti dostupan samo novinarima na E3-ju.