Bungie je potvrdio da će nasljedstvo pokojnog glumca Lancea Reddicka i njegovu ostavštinu u vidu glasa koji je posuđivao zapovjedniku Zavali nastaviti glumac Keith David. 

Keith David, poznat po posuđivanju glasa za igre kao što su Mass Effect i Halo je izjavio: “Čast mi je nastaviti sjajan rad Lancea Reddicka kao Zavale” i “Lance je tako divno uhvatio osjećaj integriteta lika. Moja je namjera nastaviti s tim radom”. 

David će svoj glas posuđivati kao novi Zavala u ekspanziji The Final Shape koja izlazi sljedeće godine i budućem radu popularnog FPS-a.

Lanceov ikonični glas vodio nas je kroz najintenzivnije trenutke u povijesti Destinyja, a njegov utjecaj na naše Guardianse, našu zajednicu i Bungie u cjelini nikada neće biti zaboravljen”, istaknuo je Bungie u priopćenju. 

Bungie je također naglasio da Reddickove rečenice neće biti mijenjane niti nanovo snimane. Reddick je preminuo 17. ožujka 2023. u dobi od 60 godina i iza sebe ostavio bogato nasljedstvo u igrama kao što su Destiny, Horizon Forbidden West, John Wick Hex, Payday 2 i druge.