The Legend Of Zelda: Echoes Of Wisdom koja na Nintendo Switch stiže 26. rujna od sada je dostupna za prednarudžbu na Nintendovoj digitalnoj trgovini.

U kratkim crtama smo pisali o nadolazećoj avanturi kad je najavljena na Nintendo Directu prošli tjedan, ali nismo zalazili u detaljan opis. Za razliku od tradicionalne postave u igrama o Zeldi, igrači ovaj put neće upravljati poznatim herojem Linkom već će protagonističke cipele preuzeti sama princeza Zelda. Spin na klasičnu situaciju princeze u nevolji Zelda će zamijeniti aktivnom potragom za Linkom i spašavanjem kraljevstva Hyrule u kojem su se pojavili misteriozni portali.

Neke od Zeldinih sposobnosti i glavnih stupova mehanike gameplaya bit će mogućnost učenja i prizivanja echoa, odnosno imitacije različitih predmeta koji će joj pomagati u kretanju svijetom. Osim predmeta, Zelda može naučiti kreirati imitacije različitih neprijatelja koji joj potom pomažu u daljnjoj borbi.

Još nekoliko igara najavljenih na ljetnoj prezentaciji Nintendo Direct od sada je moguće prednaručiti, a radi se o naslovima Mario & Luigi: Brothership (7. studeni), Super Mario Party Jamboree (17. listopad) i Donkey Kong Country Returns HD (16. siječnja 2025.).