Jedan od istaknutih partnera Reboot Online Games Weeka powered by A1 je i Microsoft Xbox te smo izrazito ponosni što ćemo na našem velikom regionalnom online medijskom eventu i games showu neke od najnovijih igara zaigrati i na njihovoj konzoli nove generacije Xbox Series X!

Novi izrazito snažni i nevjerojatno brzi Xbox u čak dvije različite varijante sredinom mjeseca je postao dostupan diljem svijeta, a potražnja je bila toliko velika da je u ovom trenutku već nemoguće dočepati se primjerka, ukoliko ga prethodno niste naručili. Osim što ćete u nizu zanimljivog Xbox Series X sadržaja tijekom tjedan dana online eventa moći saznati sve o ovoj konzoli i njezinim novim igrama, uključujući i niz backwards kompatibilnih igara i popularnih naslova dostupnih kroz odlični pretplatnički servis Game Pass, kroz posebne giveawayjeve moći ćete i osvojiti čak 3 konzole Xbox Series X!

Prisustvovanje ovom online medijskom gaming showu svim posjetiteljima je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.