Prošle godine za vrijeme dodjele nagrada The Game Awards najavljena je igra temeljena na filmu World War Z. Partnerstvo su sklopili razvojni tim Saber Interactive i Paramount Pictures, a radi se o kooperativnoj pucačini iz trećeg lica u kojoj ćete ubijati horde zombija. Prvi trailer dobili smo u svibnju, da bi sada dobili prikaz klasa koje će biti prisutne u igri.

Tim ih je pripremio šest: Gunslinger će što brže pucati po svemu što se miče, Hellraiser voli eksplozive kojima je lakše kontrolirati horde, Slasher nema ništa protiv toga što zombijima mora mačem prići jako blizu, Medic je altruistični član tima koji pomaže ostalima da dulje požive, Fixer oprema ekipu municijom i eksplozivima, dok je Exterminator ustvari piroman i na sve baca vatru.

Iako klasa ima šest, u timu će uvijek biti po četiri igrača, pa dobro odaberite. World War Z će igrače provesti po kugli zemaljskoj i poznatim gradovima (Moskva, New York, Jeruzalem) te pratiti priče preživjelih, a Saber je to zapakirao u nabrijano akcijsko iskustvo u kojem vam krvožedni zombiji neće davati mira. Igra bi trebala izaći iduće godine za PC (putem novootvorenog Epic Games Storea), PlayStation 4 i Xbox One. Spomenuti trailer možete pogledati ispod teksta, a službene stranice kriju nešto više informacija.