Krajem svibnja prošle godine prvi puta smo vidjeli kako će izgledati gameplay u World War Z, kooperativnoj pucačini iz trećeg lica koja je inspirirana istoimenim blockbuster filmom. Sredinom prosinca smo dobili više informacija o klasama s kojima ćemo moći zaigrati, prije nekoliko dana je otkriven PvPvZ mod, da bi sada saznali kada će sve to postati dostupno.

Planirani datum izlaska je 16. travnja za sve tri platforme za koje je igra u izradi – PC, PlayStation 4 i Xbox One. Osim što ćete s još tri prijatelja moći posjetiti nekoliko poznatih svjetskih metropola i pokušati preživjeti izuzetno agresivne i brze horde zombija, moći ćete saznati koliko je to teže napraviti kad po vama pucaju i drugi igrači (spomenuti PvPvZ mod). Drugi modovi koji su u pripremi imaju sljedeća imena: Scavenge Raid, Vaccine Hunt, Swarm Deathmatch, Swarm Domination i King of the Hill.

World War Z ćete uskoro moći kupiti na sve tri spomenute platforme, a za PC će, kao i dosta naslova u posljednje vrijeme, ova igra neko vrijeme biti ekskluziva  za Epic Games Store. Najnoviji trailer možete pogledati ispod teksta, dok ćete preostale informacije o igri pronaći ovdje.