Čekanje samo što nije gotovo, jer Wolfenstein: Youngblood na tržište za PC stiže sutra (25. srpnja) te za konzole dan kasnije, 26. srpnja. Uoči izlaska igre, Bethesda je objavila launch trailer – posljednji u nizu trailera prije nego zaigramo igru i bacimo se u akciju rešetanja nacista.

Iako vjerujemo da ste bar neki od prethodnih trailera već vidjeli, u nastavku saznajte što nas sve očekuje u prvom ikad kooperativnom Wolfensteinu u kojemu preuzimamo ulogu dviju kćeri B.J. Blazkowicza, blizanki Jess i Soph. Naravno, iako ne znamo jesu li ove sestre blizanke “rođene u ponoć, jedna prije, druga kasnije” (kako bi rekao poznati hrvatski glazbenik Gibonni), poznato je da su u potrazi za svojim ocem u Parizu pod okupacijom nacista u alternativnoj verziji ’80-ih godina prošlog stoljeća.

Wolfenstein: Youngblood koštat će 30 eura, a iako je cijena upola manja od standardne, ovo je dosad najotvorenija Wolfenstein igra sa specifičnim level dizajnom nalik Dishonoredu. Naravno, radi se o tome da je Youngblood nastao kao suradnja dva Bethesdina studija: MachineGames (koji su napravili i dosadašnje nastavke, počevši od The New Order iz 2014. god.) te Arkane Studios (tvorci Dishonoreda).