Na Reboot Online Games Weeku tijekom svih sedam dana trajanja velikog regionalnog online medijskog eventa i games showa stiže super uspješan domaći brend gaming periferije – White Shark. Osim što teže približavanju gaminga svima uz svoju popularni asortiman sve moguće i nemoguće gaming periferije, u posljednje vrijeme se posebno ističu svojom EShark linijom koja pruža vrhunsku opremu za one koji žele svoju kompetitivnu igru dignuti na viši nivo.

Svaki dan od 23. do 29. studenog neki od najpoznatijih domaćih influencera igrat će jedan od najvećih ovogodišnjih hitova – Among Us. Powered by White Shark, naravno. Kako bi cijelo iskustvo bilo tim bolje, očekuju vas i svakodnevni bogati giveawayi u kojima vas čeka upravo ono na što ste navikli od White Sharkovih giveawaya – vrhunski hardver.

Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 10:00 do 20:00 sati, i to punih tjedan dana od 23.11. do 29.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem YouTubea, Facebooka i Twitcha. Sam sadržaj i detaljan raspored bit će objavljeni u tjednu prije početka Reboot Online Games Weeka powered by A1, a do tada najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža.

• Facebook:

https://www.facebook.com/reboo…

• Twitter:

https://twitter.com/RebootOnli…

• Instagram:

https://instagram.com/rebooton…