Prije dva mjeseca smo na računalima dobili priliku zaigrati strategiju čija se radnja odvijala za vrijeme Francuske revolucije i u kojoj smo igrali kao sudac o kojem ovise sudbine raznih ljudi. Zanimljiva premisa i preuzimanje nekih ideja iz igara kao što su Papers, Please i This Is the Police bilo je dovoljno da We. The Revolution privuče solidan broj igrača, a izdavač je sada objavio kada će igrači na konzolama moći vidjeti o čemu se radi.

Razvojni tim Polyslash usmjerio se na prilagođavanje mehanika i kontrola za PlayStation 4, Xbox One i Switch verzije igara, a predviđaju da će to uspješno moći napraviti do 25. lipnja kada će igra postati dostupna za te tri platforme. Za vrijeme igranja upoznat ćete se s brojnim povijesnim ličnostima i okusiti djelić atmosfere u Parizu za vrijeme tog krvavog ustanka krajem 18. stoljeća.

Kao što smo spomenuli, We. The Revolution možete već sada zaigrati na računalima i to putem Steama, a ako vas je premisa zaintrigirala i draže vam je igrati na konzolama do izlaska ima još mjesec dana. Uz najavu konzolaških verzija tim je pripremio novi trailer, a detaljniji opis priče, mehanika i svega ostalog što možete očekivati od igre pronaći ćete na službenim stranicama.