Na prvom Dev Streamu 2019., ekipa iz Digital Extremesa koja je zadužena specifično za njihov dugogodišnji F2P naslov Warframe, objavljuje planove za tekuću godinu te svojevrstan timeline budućih nadogradnji, sadržaja i događanja.

Pored već standardnog Tennogen Community doprinosa nove kozmetike, ponovno je najavljena konvencija TennoCon 2019, svojevrsni event u svojoj petoj iteraciji na kojem fanovi diljem svijeta mogu uživati u svemu vezanom za Warframe i više. Točan datum je 06.07.2019. a odbrojavanje možete pratiti ovdje.

Nova tri Warframea su najavljena za čija su dva koncept dizajna već prikazana te podjeljene neke informacije. Riječ je o Hildryn, prilagođenoj za igrače koji vole defenzivni pristup igri te o Warframeu kodnog imena “Wisp” čije detaljnije informacije još nisu najavljene. O trećem još nije bilo riječi, za sada.

Warframe - c

Najavljena je očekivana Fortuna nadogradnja za Nintendo Switch koja je prva velika nadogradnja koju puštaju za navedenu platformu. Točan datum nije najavljen zbog veličine nadogradnje te žele biti veoma oprezni, ali očekuje se sljedeći tjedan.

Više riječi je bilo posvećeno Railjack nadogradnji odnosno Warframe Empyrean – Railjack, koja se očekuje u periodu nakon Tenno Con konvencije u sedmom mjesecu.

Warframe - c2

Također obećavaju veću posvećenost razvoju događaja odnosno priči koja objedinjuje Warframe univerzum naglasivši veću prilagođenost novijim igračima.

Warframe - c3

Tu su svakako i promjene odnosno obnova korisničkog sučelja i dijelova koji do sad nisu stigli na red te jedna veoma bitna stavka za starije igrače, a to je prestanak podrške za 32-bitne sutave i DirectX 9. Kompletnu listu obećanog možete svakako naći na službenim stranicama.

Velike stvari nas očekuju ove godine od Digital Extremes ekipe, širokih ruku ih dočekujemo.