Sadržaja i igara! Prethodno najavivši planove za tekuću godinu, jedna od najavljenih stavki je već stigla na red. Vlasnici konzola PS4 i XOne danas dobivaju očekivanu Fortuna nadogradnju za Warframe pod nazivom The Profit Taker što je ujedno zapravo drugi dio velike Fortuna nadogradnje. Navedena nadogradnja je na PC-u dostupna već 11 dana.

Drugi dio nadogradnje donosi sa sobom očekivane “raid” misije na paukolike grdosije kojima ste mogli svjedočiti na dosadašnjim Orb Vallis ekspedicijama. Ako porazgovarate s Eudico u Fortuni u skladištu lijevo od lifta možete pristupiti riješavanju misije lova na Orb Mother, ali isključivo ako ste ostvarili maksimalnu reputaciju kod Solaris United frakcije. Tako da vam “grindanje” ne gine 😉 .

Warframe - c

Za ovaj pothvat će vam trebati doslovno veći arsenal, što znači da po prvi put ćete moći vaditi Archwing oružje u na regularnim misijama.

Baruuk je ime novog Warframe avatara kojim možete upravljati, naravno kad ga sastavite. Tematski je zapakiran u monk kulturu odnosno tzv. monaha koji vješto vlada disciplinom te svoje neprijatelje uništava strpljenjem i staloženošću.

Warframe - c12

Nešto što je zajednica najviše tražila jest nova kozmetika za vašeg Operatera, odnosno kosa! Neće više samo vaš Warframe biti u toku s modom.

Warframe - c123

Novi setovi modifikacija za vaš borbeni arsenal, nove životinje koje spašavate od istrjebljenja, novi arsenal za Operatera te vašeg Warframe avatara su samo dio toga što sve stiže s novom nadogradnjom.

Warframe je ponovno prosuo hrpu sadržaja koje smo objeručke prigrlili te sad imamo što igrati i skupljati pa barem do ljeta. Za detaljnu listu što će sve biti dostupno, bacite oko na službene stranice.