HGSPOT ni ovog puta nije zakazao s nagradnim fondom, pa će se tako najbolji regionalni League of Legends i CS:GO timovi na nadolazećem HGSPOT Gaming Days turniru natjecati za ogromnih 4.500EUR ukupnog nagradnog fonda odnosno oko 34.000 kuna!

Prijave i kvalifikacije

Nagradni fond zvuči jako dobro pogotovo kada znamo da su prijave za oba turnira potpuno besplatne, stoga skupi ekipu i prijavite se za League of Legends ili CS:GO kvalifikacije na slijedećem linku. Najbolja četiri tima iz svake igre imati će priliku boriti se za titulu najboljih u regiji na velikoj offline završnici 1. i 8. travnja.

Velika offline završnica

Velika završnica League of Legends turnira održati će se u subotu 1. travnja, dok će najbolji CS:GO timovi snage odmjeriti vikend poslije, 8. travnja. Svi zaljubljenici u ove eSports naslove imati će priliku turnire pratiti uživo na velikom platnu u HGSPOT poslovnici u Utrinama ili online putem Game Events Twitch kanala. Osim prijenosa mečeva svi posjetitelji imati će priliku isprobati i Playstation VR, te sudjelovati u vrijednim nagradnim igrama.

Ponovimo još jednom

Prijave za besplatne online kvalifikacije za obje igre su krenule, prijavi svoju ekipu putem linka. Cijeli događaj možete pratiti i preko Facebook eventa i svih naših društvenih mreža, kao i na Twitchu gdje će prijenos uživo pratiti veliku završnicu oba turnira!