Početak proljeća nam i ove godine donosi pravu eSports poslasticu u HGSPOT – dva nova, velika, regionalna League of Legends i CS:GO turnira pod imenom HGSPOT Gaming Days koji će se održati tijekom prva dva vikenda u travnju i ugostiti najbolje od najboljih iz regije.

Prva dva vikenda u travnju rezervirana su za dva velika regionalna turnira, League of Legends i CS:GO gdje će se najbolji timovi natjecati na velikoj završnici u Zagrebu, za prestižni fond nagrada pod pokroviteljstvom HGSPOT-a. Završnica League of Legends turnira održat će se 01. travnja dok je za vikend poslije, točnije 08.04. na redu CS:GO. Turniri su otvorenog tipa, te se za besplatne kvalifikacije mogu prijaviti svi.

League of Legends kvalifikacije

Kvalifikacije se održavaju preko jednog kvalifikacijskog kupa kroz tri dana igranja, 12.03.–15.03., maksimalan broj ekipa je 32, igra se 5v5 EUNE – mapa Summoner’s Rift, a svi matchevi su best-of-three(BO3) formata gdje na kraju samo 4 najbolja tima prolaze u veliko finale turnira.

Counter-Strike: Global Offensive kvalifikacije

Kvalifikacije se održavaju kroz dva kvalifikacijska kupa, prvi 16.03. a drugi 19.03. sa maksimalnim brojem od 32 ekipe po kupu gdje iz svakog kupa prolaze samo 2 najbolje ekipe u veliko finale turnira.

Prijave za online kvalifikacije

Prijave za besplatne online kvalifikacije za obje igre su krenule, stoga skupi svoju ekipu i prijavite se putem http://game-events.hr/vijesti/35-hgspot-gaming-days

Cijeli događaj možete pratiti i putem Facebook eventa i svih naših društvenih mreža, kao i na Twitchu gdje će prijenos uživo pratiti veliku završnicu oba turnira!