Dobrodošli u posljednji, finalni dan, jesenskog izdanja Reboot Online Games Week powered by A1 Hrvatska! Iako je zadnji dan, sadržaja nipošto neće nedostajati pa vas tako u studiju CORE GAMING čekaju igre kao što su Age of Empires IV, Back 4 Blood, Mario Party Superstars, Deathloop i brojne druge te fantastični giveawayi! 

Studiju GAMES INDUSTRY powered by Raw Fury | Fury Studios nakratko će se pridružiti medijski dio Reboota, a popričat ćemo i s Vedranom Vivodom iz Crane 51 te profesorima i polaznicima prvog pilot programa sveučilišnog kurikuluma fokusiranog na razvoj i produkciju videoigara.

Pred nama je doznati i pobjednika osme sezone A1 Adria League u igri CS:GO, što ćete moći gledati uživo, ekskluzivno u studiju ESPORTS powered by A1 Adria League.

Uživo prati treće izdanje najvećeg regionalnog digitalnog eventa i games showa – Reboot Online Games Week powered by A1. Pridruži nam se POTPUNO BESPLATNO od 17. – 21. studenog u vremenu od 12:00 – 20:00 sati i ne propusti najbolje od gaminga! Za sve dodatne informacije posjeti www.rebootonlinegamesweek.com.