Brojni internetski portali povezani s gaming industrijom pišu da je nadolazeći taktički shooter i četrnaesti nastavak serijala Tom Clancy’s Rainbow Six promijenio ime te da se više ne zove Quarantine. Razlog – pandemija koronavirusa i učestalo korištenje riječi quarantine (eng. karantena), zbog čega su iz Ubisofta odlučili promijeniti naziv igre u Rainbow Six Parasite.

No, navedeno ipak nije točno. Barem ne u potpunosti. Naime, Ubisoft je u međuvremenu potvrdio da je prošlotjedno otkriće novog naziva u patch datotekama igre donekle točno jer ga koriste kao placeholder u svojim razvojnim timovima. Ipak, taj se naziv neće koristiti kao službeno ime igre. Iz Ubisofta su također poručili da ćemo uskoro dobiti i novo ime, koje bi se trebalo zadržati i u budućnosti. 

Rainbow Six Quarantine (kako se još uvijek službeno zove), najavljen je za vrijeme Ubisoftove press konferencije na E3-ju u lipnju 2019. godine prvu je odgodu dobio krajem listopada 2019. godine kada je prebačen na fiskalnu godinu 2020-2021, a prošle je godine ponovno odgođen. Ovoga puta na fiskalnu godinu 2021-2022, koja kod Ubisofta počinje tek u ožujku.