Ubisoftova ovogodišnja E3 press konferencija bila je poprilično mirna, što zbog neizostavnih curenja koja su uobičajena za njih u danima prije najvažnijeg gaming događaja na svijetu koji su svakako malo ublažili potencijal da se istinski iznenadimo, što zbog činjenice da je izostala najava novog Assassin’s Creeda.

Ubisoftovu pressicu pratili smo uživo kroz naš program Reboot Live @ E3 2019, stoga ako već niste, svakako bacite pogled na video koji smo priložili u nastavku!

Watch Dogs Legion

Watch_Dogs Legion će biti smješten u distopijsku verziju Londona te igračima omogućiti da izgrade legiju Deadsec boraca s kojima će moći upravljati i suprostaviti se vladajućem režimu. Dakle, zvijezde igre će biti ljudi koji hodaju ulicom, a na vama je kako i koga želite pridobiti. Svaka osoba koju sretnete na ulici bi trebala imati svoju pozadinsku priču, veze i poznanstva i ono najvažnije – svoj razlog za borbom.

Mythic Quest: Raven’s Banquet

Ubisoft je najavio kako surađuje s glumcima i producentima Robom McElhenneyom i Charlie Dayom (It’s Always Sunny in Philadelphia) na web seriji Mythic Quest: Raven’s Banquet! Serija dolazi na servis Apple TV+ na još nenajavljeni datum, a radit će se o ljudskim interakcijama unutar razvojnog studija za igre koje će biti obrađene na inovativan i duhovit način!

Tom Clancy’s Elite Squad

Mobilni RPG imena Tom Clancy’s Elite Squad stavit će na naše raspolaganje gotovo sve likove iz bogatog univerzuma priča Toma Clancyja s kojima ćemo slagati timove za borbe 5 na 5.

Uplay + pretplatnički servis

Ubisoft se priključio trendu u kojem izdavači rade vlastite pretplate u kojima imate pristup svim njihovim igrama. Naime, Uplay+ je nova pretplata u kojoj za 15 dolara imate pristup svim Ubisoftovim igrama. Ubisoft napominje kako će potencijalnim pretplatnicima na raspolaganju stajati više od 100 igara, od klasičnih naslova poput originalne igre Prince of Persia i originalnog Beyond Good and Evil, preko svih naslova koji su friško izašli pa sve do nadolazećih naslova poput Ghost Recon: Breakpointa.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Jon Bernthal, glumac najpoznatiji kao Frank Castle/ The Punisher i Shane iz The Walking Dead, pokazao je novi trailer za svog negativca Walkera u nadolazećem Ghost Recon Breakpointu, a saznali smo i da će igra imati beta test koji će se održati 5. rujna.

Tom Clancy’s The Division 2

Ubisoft je odlučio pokazati u kojem smjeru idu s dodatnim sadržajem za svoj looter shooter iz trećeg lica Tom Clancy’s The Division 2. Naime čekaju nas nove misije i novi raid, a sav novi sadržaj biti će podijeljen u tri epizode od kojih će nas svaka odvesti na novu lokaciju.

Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine

Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine je uistinu u razvoju! Kao što je i očekivano, radi se o PvE pucačini, a igra je doslovce opisana kao Rainbow Six Siege, ali u Left 4 Dead stilu.

For Honor: Shadows of the Hitokiri

Od jučer u igri For Honor nalazi se novi vremenski ograničeni mod Soul Rush. Mod Soul Rush koji se igra s novim ratnicima Hitokiri vam daje zadatak da ubijate neprijatelje te prikupljate njihove duše. Svaka prikupljena duša se zbraja te pretvara u rezultat na temelju kojega se odlučuje o pobjedničkom timu. Međutim, cijelo vrijeme morate biti na oprezu pošto možete izgubiti prikupljene duše nakon smrti.

Roller Champions

Službeno je najavljen Roller Championsnovu free-to-play kompetitivnu sportsku igru! Roller Champions odvija se u u zaokruženim terenima u kojima timovi od po tri igrača se natječu tko će ubaciti više lopti u gol. Izgleda jednostavno i vraški zabavno.

Gods & Monsters

Ubisoft je svoju E3 pressicu završio najavom Gods and Monsters – novom igrom razvojnog studija koji je razvijao Assassin’s Creed: Odyssey. Ova fantasy avantura otvorenoga svijeta će vas ubaciti u tijelo i duh zaboravljenog heroja Fenyxa koji se zaputio na misiju da vrati snagu grčkim bogovima nakon što ju je ukrao Typhoon– najmoćnije biće grčke mitologije.