Ako ste čuli za seriju Money Heist, odnosno punog imena La Casa De Papel, zasigurno ste u bar jednom trenu pomislili: “Hej, ovo bi bila vrlo zanimljiva igra!”. I bit će, i to već ovoga vikenda u kratkotrajnom, vremenski limitiranom eventu u sklopu igre Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Upravo zbog partnerstva Ubisofta i Netflixa, Rainbow Six Siege je ovoga vikenda besplatan za igranje, a u igru stiže i novi mod – Money Heist.

Money Heist je tipični Hostage mod u kojem se dva tima, Attackers i Defenders, sučeljavaju oko taoca koji će biti maskirani u obožavateljima serije vrlo poznati crveni kombinezon s maskom Salvadora Dalija. Mod ćemo zaigrati i kao Hibana ili Vigil, a dodajmo još i kako će cijeli set s čak četiri nova itema iz serije biti dostupan u in-game trgovini narednih godinu dana.

Rainbow Six Siege bit će besplatan na PC-ju i PlayStationu 4 od četvrtka, 21. studenog u 14:00 sati po našem vremenu pa sve do ponedjeljka 25. studenog u 14:00 sati, s time da je pre-load već krenuo. Xbox One verzija bit će besplatna od četvrtka 21. studenog u 09:00 sati do ponedjeljka u 06:00 sati po našem vremenu.

Ako vam se igra dovoljno svidi, od 21./22. studenog pa sve do 2./3. prosinca je dostupna po sniženoj cijeni na svim platformama. Svi detalji dostupni su ovdje.